Waarom een eigen App?

 

Met GettAPPS krijg je alle mogelijke tools in een gebruiksvriendelijk CMS

om een spetterende app te ontwerpen, publiceren en te beheren.

Bereik je publiek, verhoog interactie en boost verkoop. 

Cross Platform

Gebruik één dashboard voor het ontwerpen van volwaardige native apps en mobile sites. Je app is geschikt voor alle gangbare iOS en Android devices.

IN-APP STORE

Promoot je producten en diensten in de app. Laat gebruikers via PayPal betalen met een simpele druk op de knop. Of koppel de app aan je bestaande webshop.

CLOUD PLATFORM

Al je content is veilig opgeslagen in de cloud. Je kunt overal en op elk moment je content en layout aanpassen en de veranderingen in real time previewen!

PERSONALISEREN

Kies voor volledige branding van je app met een bijpassend look & feel ook aan de hand van kant-en-klare app templates. Maak je app onderscheidend met je eigen layout en huisstijl.

APP LANDING PAGE

Creëer een app landing page om je app te promoten, nieuws over je app te verspreiden en de functionaliteit toe te lichten.

APP MARKETING

Bereik een groter publiek met handige marketing tools. Integreer mobile advertising, in-app shop, loyaltyprogramma’s en nog veel meer.

ONDERSTEUNING

Wij helpen je verder bij het ontdekken van het CMS, het ontwerpen van je App en indien nodig het publiceren naar de app stores. 

Cursus|Workshop

Als je het lastig vindt het maximale uit GettApps te halen, dan dan kun je putten uit onze online workshops, webinars en cursussen. 

GETT IN CONTROL

Je hebt alle vrijheid om ook na publicatie alle aanpassingen toe doen aan de live app. Ontdek hoe makkelijk het is om de app te editen en te beheren. Vanuit het CMS heb je de volledige controle over de app en de gebruikers. Alles vanuit een gebruiksvriendelijk dashboard. Zonder stress of moeite: neem je tijd en geniet van het creatieve proces!

 • 360 Magazine

  De Android app voor 360 Magazine biedt dagelijks nieuws en beschermd toegang tot het digitaal magazine

   

 • NUenZo

  Reclamebureau Schetskamer uit Pannerden heeft een app ontwikkeld waarmee u via uw telefoon en tablet snel en overzichtelijk informatie kunt vinden van ondernemend en veelzijdig Rijnwaarden. Zo heeft u Rijnwaarden in uw broekzak.

 • Baby huilt

  Gefeliciteerd met je nieuwe baby. Wat kun je doen als je baby huilt? Kijk mee hoe de vader en moeder van Sam dat doen…

Klanten over GettAPPS 

GETT INSPIRED

Deze klanten gingen jou voor….

Promoot je bedrijf!

Meer klanten bereiken en binden aan je merk.  

Met uitgebreide Loyalty tools kun je bouwen aan duurzame klantrelaties. Bouw een loyale klantenkring met Locatie gebonden coupons, aanbiedingen en stamps.  

Start met ontwerpen