Gett All In One!

 

Een Professionele App Maken?

Ontwerp je eigen app en geef je bedrijf een boost.

Geen programmeerkennis nodig en toch alle tools in handen voor iOS en Android

 

Gratis proberen 

Ontdek en ontwerp

Ontdek hoe je een spetterende app kunt ontwerpen. Kies layout, menu, achtergrond en icoontjes om je app te laten uitblinken. Kies uit vele kant-en-klare templates of creëer een volledig eigen ontwerp. En als je later toch een ander design wilt, pas je dat met één druk op de knop aan in de CMS. Dit alles zonder programmeerkennis.

Voeg content toe

Of het nou gaat om je website content of willekeurige offline documenten, je hoeft ze maar te uploaden en eventueel te integreren met RSS feeds, social share, foto en video gallery. Je kunt ook kiezen uit vele andere content-elementen via een eenvoudig drag-and-drop tool! Je kunt eenvoudig koppelen met je eigen website of webshop. Maar je app kan ook eenvoudig informatie importeren uit verschillende bronnen. 

Bereik je publiek

Verhoog je merkbekendheid met onze mobile marketing tools. Richt je app landing page in om je app te promoten. Gebruik QR codes voor interactief marketing materiaal. Stuur push-berichten en promo pop-ups en deel je app via sociale netwerken om een breder publiek te bereiken! Heb je een aanbod voor klanten uit een bepaalde regio, dan kun je berichten sturen naar een specifieke geografische omgeving.

AllPlatforms2

Bereik alle mobiele apparaten

Ons app dashboard, stelt je in staat om een gepersonaliseerde app te ontwerpen voor alle mobiele apparaten op iOS en Android. En het beste is dat je niet hoeft te kunnen programmeren?

Volledige controle

Je kunt eenvoudig je app creëren, ontwerpen, editen en promoten door middel van een enkel gebruiksvriendelijk dashboard. Je houdt de controle over wanneer een update met één druk op de knop uitgevoerd mag worden. Zonder stress of moeite: neem je tijd en geniet van het creatieve proces!

Dashboard product full control

Vandaag starten met het ontwerpen en publiceren van je eigen app?

gratis uitproberen

product-features

Tools waar je wat aan hebt

We blijven werken aan meer gebruiksvriendelijke tools en features. Daar zul ook jij in de toekomst over kunnen beschikken. Je krijgt nu al een grote keuze uit handige features waar je een spetterende app mee kunt maken.

In de cloud

Je data is veilig en in goede handen. Alle content is opgeslagen in de cloud zodat je er altijd en overal bij kunt. Je kunt de layout en content dus overal en op elk moment aanpassen en updates in real time raadplegen!

In-the-cloud

ByDanieScreenIpad

Real-time previews

We werken constant aan nieuwe features om het app-creatieproces te vereenvoudigen en je te helpen volledig zelfstandig te werken. Maak gebruik van onze drag-and-drop tool om content elementen toe te voegen en bekijk alle veranderingen in real time!

100% aanpasbaar

Gebruik je dashboard om de layout, menu’s, icoontjes en achtergrond aan te passen; bepaal zelf de volledige lay-out of kies één van de vele kant-en-klare templates. Laat je app uitblinken in design en functionaliteit!

mobile-site-iphone

Mobile site

Je kunt nu je snel een mobiele site ontwerpen en beheren! Alle updates van content op je website worden automatisch gesynchroniseerd met je artikelen, gallery en video in je App. Een mobiele site maken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Geld verdienen met je app

Haal het meeste uit je app en integreer zelf advertentie netwerken om extra inkomstenstromen te genereren. Maak gebruik van onze professionele oplossingen als e-commerce, advertentiefunctionaliteit, locatiegebonden coupons, in-app registratie en nog veel meer.

Monitize

Geïntegreerde content tools

Facebook

Facebook

Voeg je Facebook account toe om nieuws, foto’s of events uit je Facebook pagina in je app te plaatsen. De app zorgt voor een real-time koppeling

Twitter

Twitter

Voeg Twitter toe aan je app zodat je laatste tweets eenvoudig in je app geladen worden.

Instagram

Instagram

Voeg je Instagramprofiel toe om galleries en individuele foto’s in de app te tonen.

Youtube

Youtube

Deel Youtube video’s in de app. Met je accountnaam toon je het gewenste kanaal of individuele video’s. 

Google+

Google+

Je kunt alle Google+ posts toevoegen door te koppelen aan een account.

Tumblr

Tumblr

Tumblr content kun je makkelijk toevoegen aan je app door te koppelen aan blog accounts

Vimeo

Vimeo

Ook Vimeo content kun je toevoegen door te koppelen aan een kanaal of aan unieke video’s.

SoundCloud

SoundCloud

Met SoundCloud kun je alle muziekstreams organiseren en aanbieden aan je appgebruikers. 

Wordpress

Wordpress

Heb je een Wordpress site, dan kun je blog content opnemen in je app en WP gebruikersbeheer integreren. 

Flickr

Flickr

Deel Flickr foto content in je app. Voeg unieke foto’s of hele albums toe.

Gratis uitproberen

Ontdek het gemak van GettAPPS en meld je gratis aan. In een paar stappen je eigen app zelf ontwerpen of met onze hulp een spetterende app in de appstores. Probeer het gratis.

Gett Creative