GettAPPS School App

De School App Features

Schoolnieuws

De GettAPPS School app is bedoeld voor ouders van kinderen op de basisschool. Zij krijgen toegang tot relevant nieuws en oproepen bedoeld alleen voor de groep van hun kinderen.

Foto’s

Foto’s worden in de app alleen gedeeld met de groep waar ze voor bestemd zijn.

Ziekmelden

Via een formulier in de app kunnen ouders een ziekmelding doen. Zo komt het bericht binnen bij de juiste leerkracht en in een centraal mailadres.

Beschermde content

Ouders kunnen inloggen en zien alleen informatie die bestemd is voor de groep van hun kind(eren). Nieuwe ouders kunnen zich aanmelden en krijgen na controle de inloggegevens toegestuurd.

Push-berichten

Stuur push-berichten van belangrijke mededelingen naar alle ouders. Ook kunnen push-berichten gepland worden om later verstuurd te worden.

Schoolkalender

Een schoolkalender wordt gedeeld via de app, zodat ouders altijd op de hoogte zijn van activiteiten voor het schooljaar.

Beheer de School App

Gebruik het dashboard om de app te beheren. Zo kan de layout, menu’s, icoontjes en achtergrond aangepast worden zonder de app opnieuw te moeten publiceren in de App Stores. In het dashboard kun je ook eenvoudig extra functionaliteit toevoegen aan de app.

STYLING

De app kan volledig in de huisstijl van de school ontworpen worden. Zowel logo als kleuren kunnen gekozen worden. Maar ook de app iconen kunnen geheel in de stijl van de school gemaakt worden.

COMMUNICATIE

Met de app kunnen gebruikers op de hoogte gehouden worden. Via het dashboard kan gekozen worden voor de juiste communicatie.

AANPASSINGEN

Aanpassingen aan de app zijn eenvoudig gemaakt en kunnen snel gedeeld worden in de live omgeving.

ANALYTICS

App gebruik wordt inzichtelijk gemaakt in een dashboard. Is er meer informatie nodig, dan kan dat samen met de school besproken en gerealiseerd worden.

FAQ – VEELGESTELDE VRAGEN

 • GettAPPS helpt je een app te ontwerpen en te publiceren tegen zeer lage tarieven. Naast de begeleiding die je krijgt via tutorials en online trainingen, biedt GettAPPS een gebruiksvriendelijk platform waarin je eenvoudig apps kunt ontwerpen, publiceren en beheren.

 • Communicatie verloopt tegenwoordig in overgrote merendeel via de smartphone. De School App helpt de communicatie met ouders te verbeteren en biedt een goede centrale bron voor alle relevante schoolinformatie.

 • Afhankelijk van de mogelijke integratie met de eigen website en andere informatiebronnen, kan de school app al gerealiseerd worden vanaf een bedrag van € 1.495,-. Dit is inclusief het publiceren naar de App Stores. Heb je wensen voor maatwerk, dan kan dat ook tegen scherpe tarieven. Extra werkzaamheden voor het inrichten van de groep- en ouderlijsten en toegangsrechten zijn gebaseerd op € 65,- per uur.

  Toegang tot het CMS is voor het eerste jaar gratis. Hierna bedragen de jaarlijkse kosten € 480,-

  De prijzen zijn exclusief btw en het publiceren naar de App Stores. Bij Apple App Store betaal je een jaarlijks bedrag van $ 99,- voor een eigen developer account. Voor Google Play betaal je een eenmalig bedrag van $ 25,-

 • Zeker, naast de tips en tutorials, bieden wij je ook online trainingen. Maar we kunnen ook helpen bij het ontwerpen van je app. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Alle apps worden als native app aangeboden in de Apple en Android App Stores voor alle devices. De apps kunnen ook als HTML5 Webapp beschikbaar gesteld worden.

 • De app wordt gepubliceerd voor iOS en Android.

 • Via het CMS, krijg je instructies en wordt je begeleid bij het maken van developers accounts in Apple App store en Google play.